O femeie lovită de o mașină a Ambasadei SUA la București a ajuns la spital

O femeie de 42 de ani a fost rănită marţi, 25 ianuarie, de un autoturism, pe Bulevardul Pipera din Voluntari, iar poliția Ilfov a declanșat o anchetă.

Potrivit unor surse judiciare, ulterior confirmate de oficialitățile americane,mașina aparține Ambasadei SUA la București.

”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton”, a transmis IPJ Ilfov.

Poliția a mai informat că la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat femeia în vârstă de 42 de ani la spital pentru investigații medicale. Femeia era conștientă la preluarea de către echipajul medical.

Conducătorul mașinii care aparține ambasadei SUA este o femeie de 32 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ambasada SUA poate confirma faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. La acest moment, informațiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm”, se arată în răspunsul transmis Libertatea.

Concluzionând, amar, după ceea ce s-a întâmplat în cazul Teo Peter, nu e deloc prematur să spunem că vinovată este chiar victima sau chiar Bulevardul Pipera…