3dots.ro

Medicul Cornel Petreanu, implicat în accident imediat după ce ar fi plecat de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”

Medicul Cornel Petreanu, implicat în accident imediat după ce ar fi plecat de lângă soția însărcinată pentru ”15 minute”

Accidentul în care și-a pierdut viața medicul Cornel Petreanu, unul dintre medicii de la Institutul ”Marius Nasta” cercetat pentru luare de mită, naște o serie de întrebări…

Condițiile de trafic erau perfecte: șoseaua era uscată, nu era aglomerat. Medicul circula cu o viteză foarte mare și nu a încercat să redreseze traiectoria mașinii și nici nu a pune frână, intrând direct în capul de pod de pe DN 1, la ieșirea din Otopeni.

„A venit dinspre București, a luat bordura și apoi capul de pod. Nicio frână, nimic, direct bubuitură și a rămas acul la 120. Când a venit ambulanța, l-au scos din mașină mort, nu mai aveau ce face”, povestește un martor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de Observator, medicul ar fi mers, dimineață, la biserica din Otopeni, alături de soția lui însărcinată. La un moment dat, acesta i-ar fi spus că lipsește 15 minute.

„Eu cred că a fost un gest disperat, așa mă gândesc, că era o persoană extrem de echilibrată, iar faptul că dimineață intră, nu pare deloc… mda. Toată lumea, colegi de-ai lui, cu toții am rămas efectiv șocați de o astfel de veste”, a mărturisit și o colegă a medicului.

„Pe mine mă miră lucrul acesta. Deci, soția lui este însărcinată. Să fi făcut o depresie atât de severă încât să nu mai pună în balanță bune cu rele… Nu ştiu ce să zic”, mai spune un coleg.

Medicul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul mitei de la Institutul „Marius Nasta”
Cornel Petreanu era unul dintre cei mai cunoscuți medici în chirurgia toracică din România şi profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davilla”. Pe 20 septembrie, a fost ridicat de procurorii DNA în urma unor acuzaţii extrem de grave.

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de 50.000 de euro.

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de: 2.355.913 lei, 74.943 euro, 21.300 dolari, 2.120 franci elvețieni, 100 lire sterline.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs