Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie: «Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire»

08 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Teama de infecție cu noul coronavirus conduce, din ce în ce mai des, la gesturi greu de înțeles, comportamente deviante, fără logică sau rațiune.

Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie: «Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire»

Un medic rezident din București spune că a fost dat afară din casă de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie, doar pentru că lucrează într-un spital și ar putea aduce virusul acasă. 

”Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam.

I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut. Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns... ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta.

A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost”, a relatat medicul, la Digi 24.


CLICK - Follow us on Google News