3dots.ro

Iași. Un medic ginecolog a murit subit în timpul gărzii, la doar 58 de ani

Iași. Un medic ginecolog a murit subit în timpul gărzii, la doar 58 de ani

Din articol:

Dr. Carmina Schaas, unul dintre cei mai apreciaţi medici ginecologi din Iași,  a murit subit în timpul gărzii, la doar 58 de ani.

În noaptea de 5 spre 6 mai, medicul Carmina Schaas era de gardă și se pregătea să asiste la o naștere la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași.

La un moment dat ginecologul a început să se simtă rău și s-ar fi prăbușit în fața colegilor săi. A fost solicitată intervenţia echipajelor de prim ajutor, dar nu au mai putut să o resusciteze, fiind constatat decesul.

”Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sfânta Maria» Iaşi este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soţiei, Dr. Carmina Schaas, un medic şi un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, transmit reprezentanții Spitalului pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași, pe pagina de Facebook a instituției medicale.

Călin Schaas este sef serviciu tehnic in cadrul Spitalului pentru Copii ”Sfanta Maria” Iași.

Carmina Schaas era medic primar obstetrică-ginecologie la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași, dar activa şi ca asistent universitar doctor Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași.

Persoanele apropiate spun că medicul nu era cunoscut ca având afecțiuni cardiace, cu atât mai mare fiind în momentul de faţă şocul printre colegi.

Imediat după anunţul decesului său, mesajele de condoleanţe a sute de ieşeni au

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs