Foști pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț spun că acesta era dintre cei care nu iau șpagă

15 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Cazul medicului Cătălin Denciu care a intrat în foc pentru a-și salva pacienții a stârnit o vie emoție în rândul opiniei publice din România.

Foști pacienți ai medicului erou de la Piatra Neamț spun că acesta era dintre cei care nu iau șpagă

Faptul că medicul Cătălin Denciu este o persoană deosebită e confirmat și de foștii săi pacienți, care spun despre el că este unul dintre puținii care nu iau șpagă.

Primul comentariu a fost făcut de Geo Moroșanu, un fost judecător, care într-o postare făcută pe Facebook a relatat întâlnirea sa cu doctorul Deciu.

”Mi-a fost anestezist la o operaţie. După, deşi fusesem avertizat, m-am dus la el cu o carte a mea. A luat-o zîmbind, dar mi-a spus: «Sper că nu aţi pus ceva în ea».

Eu am dat din umeri. El a foiletat cartea, a scos din ea bancnotele şi mi le-a dat înapoi. Eroii sînt oameni simpli şi normali”, a scris pe Facebook Geo Moroșanu, fost judecător la Bicaz și Piatra Neamț.

Și alți foști pacienți ai doctorului Denciu au comfirmat comportamentul moral ireproșabil al acestuia în comentariile făcute la postarea fostului judecător.

Iată câteva dintre comentarii

”Și la operația mea tot el a fost anestezist. Nu a cerut nimic, nu a primit nicio atenție! Doar un "mulțumesc"! Aceștia sunt adevărații doctori!”.

”Și la operația mea de cezariana a fost tot dumnealui ca anestezist, iar soția ca medic curant ginecolog. Oameni deosebiți. Dl. doctor nu a primit nimic! Sănătate multa și putere atât lui cât și familiei pentru a putea depăși aceasta grea încercare a vieții”.

”Dumnezeu să-l ajute! Și eu când i-am oferit ceva, mi a spus ca am acasă o prințesa, să-i cumpăr ei ceva, el și a făcut meseria, un mare OM”.

”Și eu am fost avertizată să nu încerc cu ceva la dumnealui, că nu va primi așa că nu îmi rămâne decât să mă rog pentru el să îi dea Dumnezeu multă. multă sănătate!”.

Medicul Cătălin Denciu a fost transferat duminică la Spitalul Militar “Regina Astrid“ din Bruxelles, pentru tratament de specialitate.


CLICK - Follow us on Google News