Un medic de la Spitalul Universitar din București a murit din cauza COVID-19

Autor:

Data:

Chirurgul Cătălin Bărbulescu din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Bucureşti, în vârstă de 62 de ani, a pierdut luni lupta cu virusul COVID-19.

Medicul era internat la Institutul Marius Nasta din Capitală, şi este cel de-al patrulea doctor decedat în urma infecţiei cu noul coronavirus.

”Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu a încetat din viaţă aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această lupta cu vremurile”, se arată într-un mesaj postat în această dimineaţă pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar.

Cătălin Bărbulescu era medic primar Chirurgie Toracică, era cunoscut ca având probleme de sănătate şi nu mai fusese văzut la serviciu de cateva săptamâni.

La începutul lunii aprilie, în Spitalul Universitar de Urgență București au fost testate pozitiv pentru coronavirus 35 de cadre medicale și 75 de pacienți. De asemenea, potrivit autorităților, la nivel național, 2625 de cadre medicale, personal medical și auxiliar au fost infectați cu noul virus. 

Leave a Comment