Mărturia în lacrimi a mamei Melindei, fata de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației: „Aveți grijă de copiii dumneavoastră!”

Mărturia în lacrimi a mamei Melindei, fata de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației: "Aveți grijă de copiii dumneavoastră!"

Mama Melindei, fețița de 13 ani care a fost sechestrată în Sighetu Marmației, a oferit o scurtă declarație despre ceea ce a trăit în ultima săptămână, din momentul în care a sunat la 112 și a anunțat dispariția fiicei ei.

Printre lacrimi a spus că e fericită că și-a găsit fiica în viață, transmițând un un mesaj tuturor părinților din România să aibă grijă de copiii lor pentru că accesul la internet al copiilor poate fi foarte dăunător.

„Încă stresați și marcați de ultimele șase zile. Și astăzi mulțumim tuturor celor care într-o strânsă colaborare au dus la acest mare succes. Sperăm să ne fie bine în curând și vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră”, a spus mama fetei, la Antena3 CNN.

Principalul suspect în acest caz, un bărbat de 36 de ani, care are porecla de ”Mănușa Albă” a fost reținut pentru 24 de ore.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. A fost dus în arestul poliției din Maramureș și va fi prezentat astăzi în fața Judecătoriei Sighetu Marmației pentru arestare.

Individul, chiar pe 8 noiembrie, la o zi de la momentul în care a fost anunțată dispariția fetei, a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories