3dots.ro

Mesajul emoționant al antrenorului lui Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiul de la Ferma Dacilor

Mesajul emoționant al antrenorului lui Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiul de la Ferma Dacilor

Tragedia acestor sărbători de iarnă s-a petrecut în satul Tohani, aflat la aproximativ 90 de kilometri de București, la pensiunea Ferma Dacilor, care a fost cuprinsă de un incendiu în jurul orei 6. În incinta clădirii se aflau 26 de persoane, dintre care 8 au fost date inițial dispărute.

Conform şefului DSU Raed Arafat, pensiunea a ars generalizat. El a precizat că pensiunea este formată din parte şi etaj, având cinci camere la parter şi şase la etaj, care erau ocupate. Potrivit ISU Prahova, pensiunea Ferma Dacilor nu are autorizație de securitate la incendiu.

Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiu, era fotbalist legitimat la Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua”. Unul dintre frații lui  Luca, a murit în incendiul devastator de marți, iar tatăl său şi fratele cel mic se află de asemenea printre persoanele dispărute.

De asemenea, un copil din aceeași familie, Matei, şi el legitimat la CSA, este internat în spital împreună cu mama lor, confrom CSA Steaua, citând informaţii neoficiale. Ei au suferit arsuri pe 5% şi 8% din suprafaţa corpului.

Mesajul antrenorului lui Luca: ”Ești și vei rămâne un CAMPION! Te iubesc, Petru! Drum lin, copile!”

Antrenorul lui Luca a publicat un mesaj sfâșietor pe contul său de Facebook.

”Nu există cuvinte să-mi arăt durerea. Un copil extraordinar, o familie exemplară, niște caractere deosebite. Prin această tragedie m-ai învățat că fotbalul si antrenoratul nu înseamnă NIMIC și anul ăsta s-a terminat atât de trist, cu siguranța mi-ai deschis ochii și nu o să mai existe om din această lume să mă supere sau să mă facă să sufăr în acest domeniu.

O să știu sigur că am un înger de copil care are grijă de mine și o să-mi dea putere să trec peste orice obstacol. De azi înainte ești copilul cu care o să mă sfătuiesc zilnic și o să fii zilnic pe teren cu mine cum ai fost în ultimul an și jumătate prin determinarea și valoarea pe care o aveai pe teren. Cuvintele sunt de prisos. Ești și vei rămâne un CAMPION! Te iubesc, Petru! Drum lin, copile!”, a scris antrenorul lui Petru pe contul său de Facebook.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs