Michele Placido și Al Bano, declarați spioni ai rușilor

19 Sep 2022 | scris de Ioana Tomozei

Prezent în Buzău, cu ocazia festivalului ”Buzău International Arts Festival” (BIAF) 2022, actorul și regizorul italian Michele Placido a mărturisit că are interdicție de a intra în Ucraina, după ce ar fi fost declarat spion al Rusiei, alături de cunoscutul cântăreț Al Bano. 

Michele Placido și Al Bano, declarați spioni ai rușilor

În cadrul conferinței de presă, Michele Placido a fost rugat să comenteze cum este influențată cinematografia de marile crize prin care trece omenirea, precum pandemia de COVID-19 și războiul din Ucraina.

Artistul italian a făcut o mărturisire în premieră, prin care a dorit să sugereze că politica dăunează culturii.

”Cu patru ani în urmă, pe vremea fostului președinte (Petro Poroșenko - N.R.), Ambasada Italiei (din Ucraina - N.R.) a primit o scrisoare în care cântărețul Al Bano, un alt cântăreț și regizorul Michele Placido erau declarați spioni ai Rusiei.

Eu nu pot să intru în Ucraina în acest moment.(...) Al Bano a protestat împotriva deciziei și cred că l-au și iertat, dar eu nu am răspuns niciodată.

De fapt, ar fi fost interesant să fiu spion al Rusiei, poate așa aș fi rezolvat multe probleme politice. E prima dată când spun aceste lucruri”, a declarat Michele Placido în conferința de presă de la Buzău.


CLICK - Follow us on Google News