Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la vestea că Stefan Bănică va deveni din nou tată

17 Dec 2018

Ştefan Bănică Jr. a anunțat că va deveni din nou tată la finalul unuia dintre concertele sale succesive din preajma Crăciunului, culmea ar fi fost să repete anunțul la fiecare dintre ele.

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a spus Bănică. 

Cum au reacționat la această veste fostele soții - Mihaela Rădulescu și Andreea Marin? Simplu, au ignorat-o!

La doar câteva ore după ce noua paternitate a lui Bănică s-a răspândit în media, Mihaela Rădulescu a postat pe o rețea de socializare o imagine cu actualul ei iubit, Felix Baumgartner, însoțită de următorul comentariu: ”Atunci când arta îl întâlnește pe Felix”.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When art meets... Felix :) - great work of @mrkagan #michaelkagan #inspired by @therealfelixbaumgartner #enjoy #mihaartgallery

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

La rândul său, Andreea Marin n-a băgat absolut deloc de seamă că fiica ei și-a lui Bănică Jr., Violeta, în vârstă de 11 ani, va avea o soră, ci a fost de-a dreptul captivată să le arate fanilor cum se pregătește de Crăciun şi le-a spus că știe ce cadouri le va aduce Moş Crăciun.

SHARE