Mihai Bendeac, stigmatizat după COVID-19: «Se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă»

21 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

Așa cum îi și place să o facă, pentru a fi în centrul atenției, Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea atunci când a mărturisit că, alături de o parte a familiei sale, a fost infectat cu coronavirus. 

Mihai Bendeac, stigmatizat după COVID-19: «Se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă»

Pentru a elimina reținerile celor cu care s-ar fi putut întâlni, Bendeac s-a filmat ulterior în timp ce își făcea testul de depistare a anticorpilor, iar apoi a publicat rezultatul care demonstrează că virusul nu mai este prezent în organism.

Totuși, chiar și așa, Bendeac simte că este ocolit de lume, socotindu-se ostracizat.

“Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie de oameni cu care mă salut. A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni, acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a spus Bendeac pe Instagram.

Nici pe cei care s-au convins că acum este perfect sănătos și vor să-l îmbrățișeze, nu-i înțelege Bendeac.

“Mai e categorie, cunoscând situația, vor să mă ia în brațe, să mă pupe, că știu că sunt sigur. Nu am nici o problemă, că și mie îmi place treaba asta, să iau oameni în brațe, dar să nu dăm un exemplu de apropiere socială chiar dacă suntem sănătoși”, a mai povestit Bendeac.


CLICK - Follow us on Google News