Mihai Mărgineanu, mesaj adresat părinților: ”Băi, voi știți ce fac copiii voștri în Vama Veche?”

Mihai Mărgineanu, mesaj adresat părinților: ”Băi, voi știți ce fac copiii voștri în Vama Veche?”

Mihai Mărgineanu, aflat în aceste zile pe litoral pentru a concerta, dar și pentru a-și însoți copiii, adolescenți, în vacanță, se declară șocat de ceea ce a întâlnit în Vama Veche.

”Băi oamenilor … pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni ! Fără părinți!

Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14‑15‑16‑17 ani, fardate toate la fel și prezentându-și ticul verbal ”gen” în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare (sauuu … Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?! ) ”, scrie cântărețul pe pagina sa de Facebook.

”Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți (… ) mai că mi-a venit, la un moment dat, să-l îmbrac pe unu care era în ”maiou” la cele 12 grade de afară, să nu răcească copilu’!

Mi-am dat seama că nivelul de trai al romanului de rând a crescut. Altfel, cum poate un puști de 17 ani să bea wiskey direct din sticlă? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vină la mare cu Mini-ul nou-nouț, care costă cât șase rinichi de-ai ei? (nu de-ai mei, că pe ai mei nu-i mai cumpără nimeni! )”, mai consemnează Mihai Mărgineanu.

”Lumea a coborât nivelul de calitate sub nivelul mării? Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și va credeți deschiși la cap, sau vă lăudați ca ai voștri copii sunt cu gașca la mare, mândri că s-au maturizat înainte de vreme, am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Băi, voi știți ce mai fac copiii voștri?”, a concluzionat artistul adăugând și o fotografie cu sute de adolescenți în Vama Veche.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories