3dots.ro

Mihai Morar a petrecut Crăciunul la spital, cu familia: Le mulțumim oamenilor buni pentru grijă

Mihai Morar a petrecut Crăciunul la spital, cu familia: Le mulțumim oamenilor buni pentru grijă

Din nefericire, Crăciunul acesta a fost diferit în familia lui Mihai Morar, soția lui Gabriela și cele trei fiice ale lor au petrecut în spital, la Marie Curie, Spitalul de Urgență din București pentru copii.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, realizatorul radio a publicat o serie de imagini în care apare alături de soția sa, de Mara și Cezara, gemenele lor, și de mezina Roua într-un salon de spital.

”Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun…acasă? Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale.

Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar nu a precizat, însă, dacă soția a fost internată în spital cu Roua sau cu toate fiicele lor.

”Să credeți asta. Crăciunul face minuni, prin EL și prin oamenii buni. Le mulțumim pentru grijă și pentru sănătate. ? Vă îmbrățișăm. Și vă simțim. Nașterea Lui să vă fie Sfântă Bucurie!”, a mai dezvăluit prezentatorul.

Zilele trecute, Mihai Morar ajunsese cu întreaga echipă de la Radio Zu la Oradea, unde au organizat Orașul Faptelor Bune, cu mai multe concerte caritabile.

Prezentatorul a fost nevoit să se întoarcă de urgență la București, din cauza unor probleme personale, după cum a anunțat Daniel Buzdugan, colegul lui.

”Mihai Morar a trebuit să plece înapoi la București din cauza unei probleme de familie. Îl pomenim în rugăciune.

Doamne, ajută să se rezolve repede această problemuță și să se întoarcă aici, pentru că este sufletul Orașului Faptelor Bune. Eu am plâns mai devreme. Am zis că nu se poate așa ceva. Cum să începem Orașul Faptelor Bune și Mihai Morar să nu fie alături de noi? Îi dorim tot binele din lume familei lui”, a spus Buzdugan.

Și Mihai Morar a revenit apoi pe Facebook, unde a anunțat că nu va lua parte la marele eveniment organizat de Radio Zu.

”Începe Orașul Faptelor Bune. Din păcate, fără mine.

Îmi pare rău, sunt cu toată ființa mea alături de dragii mei colegi de la Zu. Eu nu sunt, dar sunteți voi lângă ei, voi – oamenii buni, și veți face minuni împreună.

Chiar dacă radioul e toată lumea mea. FAMILIA E MAI MARE DECÂT TOATĂ LUMEA. Doamne-ajută! Dar și oamenii. Credeți în asta!”, a transmis el pe 16 decembrie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs