3dots.ro

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, dă vina pe victime: Toți au băut, da? Și mergeau pe sens invers, și nu e legal, știm asta – video

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, dă vina pe victime: Toți au băut, da? Și mergeau pe sens invers, și nu e legal, știm asta – video

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, a devenit mult mai ”prietenos” cu presa, și are și motivele sale…

După ce în primă instanță s-a plâns de faptul că familia sa este realmente ostracizată de interesul manifestat de presă, în cea de-a doua sa ieșire la microfon Mihai Pascu încearcă să inoculeze ideea că tinerii uciși de fiul său au partea lor de vină, pentru că băuseră și pentru circulau neregulamentar – nu pe partea pe care ar fi trebuit a șoselei.

De asemenea, el a menționat că există la dosar 15 declarații care afirmă că Vlad Pascu nu s-a drogat și că media a suscitat interesul opiniei publice în ceea ce privește accidentul și celelalte aspecte negative care au fost prezentate despre familia sa pentru a ascunde problemele cu adevărat importante în societate.

Mihai Pascu: Declarațiile victimelor, pentru că s-au vehiculat diverse idei, toate victimele au declarat că au băut. Da? Și nu numai, au băut foarte multă vodkă, iar la IML au avut peste 0,75 la mie alcoolemie.

În toate declarațiile, sunt 15, dacă nu mai multe, toți cei care au declarat au spus că Vlad nu a consumat droguri. Rețineți și acest lucru, pentru că ați reținut că a luat alcool și a ieșit zero, da?

Reporter: Dar au ieșit drogurile la IML…

Mihai Pascu: Da, dar la  IML vedeți că la ceilalți (victimele accidentului – N.R.) a ieșit la ceilalți peste 75 la mie…

Reporter: Dar ceilalți nu s-au urcat la volan!

Mihai Pascu: Ceilalți au mers pe sens invers, din punct de vedere legal nu este așa și știm asta.

Reporter: Imaginile arată că mergeau în afara carosabilului…

Mihai Pascu: Imaginile respective au fost și sunt consultate de un specialist. Specialistul, desemnat de către instanță, cred că este cel mai în măsură să spună ce s-a întâmplat.

Pregătiți-vă de război! Da? Sunt alte și alte probleme pe care televiziunile le ascund. Ideea este că împrumutul României de acum de 3 miliarde este cu 8% dobândă! Și, separat de asta, români, aveți de dat la bănci 1% dobândă mai mare de-acum încolo! Și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu. Beizadeaua!

La poliția rutieră eu personal m-am dus atunci cu scuterul, nu s-a autosesizat poliția! Mi-am cerut scuze domnului Ceaușescu și, separat de asta, nu înseamnă că eu nu rămân fără permis. Poate un an de zile, dacă nu mai mult. Pentru ce? Doar pentru o nebunie din momentul respectiv când toate televiziunile au sărit pe mine?

Mi-au pus piedică pe scări. N-ați văzut treaba asta! Dumneavoastră, cei din presă! Dar n-ați văzut asta! Nici când m-au înghesuit pe scări, iarăși nimeni nu a văzut nimic. Mi-a fost lovit cotul, vedeți că am imagini. Nu vreau să numesc că ar fi aiurea, da? Mi-a apărut pe post numărul de telefon, casa în care locuiesc…

Am avut drone în curte. Am avut și dronă care a picat în curte! Eu pot să-mi permit să chem poliția în momentul de față? Îmi pare foarte rău. Ați văzut vreodată poliția că mă însoțește când ies din tribunal? Credeți-mă, mi-au furat niște biciclete… nu mi-a găsit poliția bicicletele, le-am găsit eu”, s-a plâns în fața reporterilor, Mihai Pascu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs