Enel. Ce a omis să spună Mihai Șora despre factura primită

Enel a făcut publice explicații în legătură cu factura la curent pe care Mihai Șora a prezentat-o pe pagina sa de Facebook, a cărei valoare se ridică la 6.096.99 lei.

Enel precizează că factura este una de regularizare, care reflectă consumul real înregistrat între octombrie 2020 – august 2022, perioadă în care, din cauza lipsei accesului la contor, nu l-a putut citi.

Întrebarea care se pune acum este de ce domnul Șora nu a precizat în postarea sa și perioada de facturare, putându-se presupune că acțiunea sa nu a fost nimic altceva decât un mod de captare a atenției publice în legătură cu un subiect sensibil în societate.

Sau, de ce nu, poate domnul Șora se aștepta la o inițiativă care să lanseze o colectă publică pentru a-i plăti factura…

“Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Mihail Șora o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (octombrie 2020 – august 2022), când nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces în locuință (unde este amplasat acesta).

Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei.

De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte consumul lor real”, se menționează Enel.