Ministrul Dezvoltării, aiuritor: «Oamenii din minister au mâini şi picioare, se nasc sau sunt născuţi» - video

02 Mai 2020 | scris de Monica Pavelescu

Ministrul Dezvoltării în guvernul Orban, Ion Ştefan, pare că s-a lansat într-o competiție dură pentru detronarea Vioricăi Dăncilă ca lider al politicienilor care stârnesc amuzamentul prin gafele de logică sau exprimare comise.

Ministrul Dezvoltării, aiuritor: «Oamenii din minister au mâini şi picioare, se nasc sau sunt născuţi» - video

Da, dl. Ion Ștefan este cel care s-a făcut remarcat încă de la preluarea mandatului, în momentul în care a declarat că măgăoaia de casă, de 910 mp, ar fi ieșit atât de mare deoarece constructorul ar fi montat în mod greşit o grindă şi s-a trezit cu încă un etaj în locul mansardei,

Mai nou, invitat într-o emisiunea la Realitatea TV, Ion Ștefan s-a plâns că laptopurile din ministerul pe care îl conduce sunt prea mici, iar angajații acestuia ”surprinzător, au CNP, mâini, ochi și picioare”.

”Ceea ce nu înţeleg eu, ceea ce nu înţeleg şi mi-e greu de acceptat şi stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister că ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi şi n-au nicio problemă, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa.

Am avut în ultima perioadă dat fiind situaţia asta de urgenţă, lucrăm mult în telemuncă, lucrăm mult la distanţă şi-aşa mai departe. Şi am cerut să mărim ritmul de implementare a proiectelor, să semnăm, să investim să fluidizăm, să venim în sprijinul UAT-urilor, antreprenorilor, oamenilor care doresc să investească în România.

Şi am chemat întreaga echipă de conducere la programul operaţional regional şi din din discuţiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici şi că calculatoarele lor sunt din nou mici, depăşite şi-aşa mai departe“, a spus ministrul Dezvoltării la Realitatea TV.

”Minunata” declarație o puteți găsi în înregistrarea următoare, începând cu minutul 20:16.


CLICK - Follow us on Google News