Mircea Badea comentează dorința lui Marius Manole de a primi cetățenie moldovenească: Ne pleacă valorile, ești nebun?!

La câteva zile după ce Cristi Danileț a obținut cetățenia moldovenească, Marius Manole a anunțat că dorește să-și îndeplinească la rândul lui acest vis, motivat de comportamentul și de acțiunile președintelui acestei țări, Maia Sandu.

Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinau. 2 reprezentații cu “Eu sunt vantul” la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru.

Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu.

Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fara sa se faca mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că ce sa vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumparat bilet.

Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte.

Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mandru de președintele meu. Mulțumesc Elena Frunze-Hatman, Anatol Durbală, Sorin Militaru, Valentin Strishkov Vitalie Lascu”, a scris Marius Manole pe contul de Facebook.

Subiectul a fost comentat, în stilul propriu și personal, de Mircea Badea.

”Ceva ce mă înduioșează, dar mă și entuziasmează. Cât de tare e, ce minunăție, ce superbitate!

Deci, după ce domnul Cristi Dănileț, exclus din magistratură, și-a luat cetățenie a Republicii Moldova, semnată de președintele Maia Sandu, al cărui fan sigur că sunt, dar mai mic așa. 

Deci a semnat cetățenie pentru Cristi Dănileț, poate cine știe se pricopsește cu un băiat cum trebuie la statul de drept din Moldova.

Pe sistemul hai că începe, atenție cine își mai ia cetățenie în Moldova. Există ceva mai tare? Marius Manole!

Ne pleacă valorile, ești nebun?! Zice: Sunt mândru de președintele meu Maia Sandu. Deci Maia Sandu este președintele lui. Așa da. E mult prea tare”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„Sunt și un pic trist, totuși… ne pleacă valorile…”, a mai zis Mircea Badea.Mesajul lui Marius Manole: