3dots.ro

Mircea Badea, turiștilor care nu ascultă recomandările salvamarilor: ”Și dreptul de a muri, până la urmă, e un drept. Du-te, tată, liniștit!”

Mircea Badea, turiștilor care nu ascultă recomandările salvamarilor: ”Și dreptul de a muri, până la urmă, e un drept. Du-te, tată, liniștit!”

Mai mulți turiști din Eforie Nord n-au putut suporta ”afrontul” de-a le fi atrasă atenția de a nu intra în mare din cauza pericolului de înec, și s-au luat la bătaie cu salvamarii, pe plajă.

Mircea Badea a comentat atitudinea turiștilor care nu respectă recomandările salvamarilor, spunând că el i-ar informa și le-ar atrage atenția, dar după i-ar lăsa să procedeze cum vor.

”Manelismul. E o țară plină cu maneliști, interesați de bere și manele. Ăsta e adevărul! Nu am nicio problemă să-l spun pentru că mi se pare evident.

Întrebarea domnului salvamar, ce le facem, îi mai salvăm sau îi lăsăm? Răspunsul meu: îi lăsăm. Ca să treci o bătrânică strada, prima dată trebuie ca ea să vrea, că nu poți să o treci împotriva voinței. Adică trebuie să zică: «Maică, mă ajuți și pe mine?». «Da, mamaie, te ajut».

Dacă zice: «Pleacă mă de aici». Gata, am plecat.

Ei au evaluat că e marea periculoasă, s-a ridicat steagul roșu. Îl vede toată lumea? Poate nu. Intră Gigel în mare, îi spui: «Prietene, vezi că e steagul roșu. Foarte probabil o să mori.» Și el zice: «Lasă-mă mă în pace!» Du-te liniștit, ne vedem în viața viitoare, și cu asta basta.

Adică nu înțeleg la ce folosesc astea. Adică ai văzut, era Gigel ăla care zicea «Am senzația că mi se îngrădesc drepturile». Și dreptul de a muri, până la urmă, e un drept. Du-te, tată, liniștit!

E opinia mea personală, eu asta aș face. Aș anunța, aș informa, aș atrage atenția. Mai departe de atât, să se ducă liniștit dacă vrea, dacă are un destin pe care trebuie să-l împlinească, implacabil, să-l împlinească!

Două legi sunt supreme pe planeta Pământ, chiar mai presus de constituțiile statelor: legea gravitației și legea lui Darwin. Să se aplice!”, a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs