Ce salariu avea Mircea Dinescu la TVR: «M-am săturat să fiu acuzat că sug banii publici»

12 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Mircea Dinescu dezvăluie într-un interviu recent acordat motivele pentru care a ales să plece de la TVR, susţinând că s-a săturat să tot fie acuzat că este plătit din banii poporului.

Ce salariu avea Mircea Dinescu la TVR: «M-am săturat să fiu acuzat că sug banii publici»

”Am renunţat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie mă voi muta, dar până atunci îmi voi lua la revedere participând încă de două ori la emisiunea lui Ionuţ Hristache.

Într-un fel, m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului. Că sug banii publici”, a spus Mircea Dinescu pentru playtech.ro.

Dinescu infirmă salariul de 15.000 de euro despre care s-a spus că îl încasează lunar la televiziunea publică.

”Era aşa şi nu era chiar aşa. Fiindcă nu luam 15.000 de euro, cum s-a spus sau chiar s-a scris, ci pot spune că am încasat această sumă, dar pe 12 luni.

Se poate verifica, de către cei care m-au acuzat de una şi de alta. Voi pleca cu părere de rău din curtea televiziunii publice, dar asta e viaţa.

Aveam prieteni la toate emisiunile la care colaboram, trei la număr, toate fiind prezente în topul audienţelor postului public.

Toate aceste producţii sunt bine văzute. Desigur, nu doar mie, fiindcă în cazul unora dintre aceste producţii aveam doar statut de colaborator, dar vreau să mai spun că şi reluările stau bine, în audienţe.

Din păcate, contractul în televiziune e de exclusivitate, aşa că etapa TVR pentru mine s-a încheiat”, a declarat Mircea Dinescu.


CLICK - Follow us on Google News