3dots.ro

Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care s-a drogat: ”Fiecare trage pentru el“

Vlad Pascu, îndemnat de mamă să-i toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care s-a drogat: ”Fiecare trage pentru el“

În interceptările DIICOT, Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani care la volan, drogat fiind, a intrat într-un grup de tineri în localitatea 2 Mai, omorând doi dintre ei, își sfătuiește fiul să îi denunțe pe tinerii alături de care a participat la petrecerea cu droguri de la Vama Veche, înainte de producerea accidentului.

După ce a părăsit sediul Poliției Vama Veche, în noaptea de 19 august 2023, Vlad Pascu a participat la o petrecere alături de nouă copii ai unor persoane publice din Constanța.

La petrecere, Vlad Pascu a consumat droguri alături de acești tineri, după cum a dezvăluit Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Europol.

Polițistul a declarat că acei nouă tineri sunt toți copii de persoane influente din județul Constanța, ai căror părinți ocupă posturi și funcții publice importante – din domeniul politic și social.

_________________

Miruna Pascu: Vezi, că s-ar putea să-i cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă. Și despre care al căror nume, eu habar n-am.

Vlad Pascu: Da. Ăia, n-au ce să spună nimica.

Miruna Pascu: Da. Nu știu. Mai vedem ce spunem noi despre ei. Dacă ne ajută. Că, îți repet. Să știi, că lucrurile nu pot rămâne la nivelul la care tu crezi că poți să duci tu chestia asta în spinare. Că ceilalți, stai că au fost drăguți. Nu mai există soluția asta.

Vlad Pascu: Dar, nici n-am luat în calcul.

Miruna Pascu: Asta-ți spun. Deci, trebuie să… Ne pare foarte rău. Asta e situația. Deci, fiecare trage pentru el, mama. Asta e ceea ce trebuie să facem.

Vlad Pascu: Mda.”, se arată în referatul de arestare transmis de procurorii DIICOT la instanţă, citat de cotidianul Adevărul.

Miruna și Vlad Pascu sunt, în prezent, în arest preventiv: ea – la București, el – la Constanța. De asemenea, alte trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în dosarul lui Vlad Pascu. Trei tineri sunt acuzați că alimentau cu droguri grupul de prieteni ai șoferului.

În urma audierilor, Vlad Pascu a recunoscut că îi cunoaște pe cei trei. Acesta a precizat procurorilor de unde lua drogurile și ce fel de substanțe consumau.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs