3dots.ro

Mitică Dragomir, victima vrăjitoarelor: „Băi frate, am intrat în panică Le-am dat două milioane de euro”

Mitică Dragomir, victima vrăjitoarelor: „Băi frate, am intrat în panică Le-am dat două milioane de euro”

Mitică Dragomir e una dintre persoanele înșelate de o rețea de falsificatori implicată în afaceri imobiliare, apropiată vrăjitoarelor Brățara și Maria Câmpina, conform datelor din anchetă.

Polițiștii au făcut 35 de percheziții la domicilii în București și Ilfov într-un dosar în care se fac cercetări pentru înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals în declarații.

Este vorba de dosarul în care se cercetează situația a 28 de terenuri ale Primăriei Generale, care ar fi fost vândute de mai multe ori, pe baza unor documente falsificate.

Din cercetările efectuate până în prezent reiese faptul că, începând cu anul 2018, mai multe persoane ar fi făcut tranzacţii succesive de vânzare-cumpărare pentru imobile – terenuri aflate în patrimoniul unei instituţii publice prin utilizarea unor sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile falsificate, care ar fi atestat, în mod nereal, faptul că ”proprietarii” iniţiali ar fi dobândit imobilele în cauză în baza uzucapiunii de 30 de ani.

Una dintre persoanele care ar fi păgubite în acest dosar este Mitică Dragomir, care a construit un bloc de locuințe pe unul din terenurile vizate de anchetă, „blocul-vapor” din zona Herăstrău.

Conform România TV, inculpații din dosar au legături cu vrăjitoarele Brățara și Maria Câmpina.

Dumitru Dragomir a intervenit în direct la România TV și a explicat că, din punctul lui de vedere, nu are de ce să își vreo grijă, întrucât a cumpărat acel teren cu acte făcute la notariat și credit bancar.

„Băi frate, am intrat în panică, eu n-am cunoscut în viața mea vrăjitoare d-astea, mie doar nevastă-mea mi-a făcut farmece. Mă doare la pălărie de ce a apărut în presă, eu am respectat toate legile.

Notarul a aprobat cumpărarea, totul a fost în regulă. Eu am cumpărat pământul cu credit bancar, controlul bancii e cel mai dur posibil. Dacă ăștia au falsificat de au păcălit notari, avocați, e grav de tot în România.

Eu am cumpărat pământul, am construit blocul, am vândut apartamentele, am platit impozitele, ca să aud acum că m-a păcălit o vrăjitoare.

Nu m-a păcălit nimeni. Am cumpărat de la un cuplu, amândoi foarte bine îmbrăcați, nu i-am întrebat cu ce se ocupa sau altceva. Eu sunt cumpărător de bună credință, păi atunci de ce mai există cadastru, intabulare, toate astea? Este bine să se facă anchetă, cine a făcut escrocherii să se ducă la pușcărie.

Ce prejudiciu? Biroul notarial și serviciul cadastral sunt vinovate, dacă e. Păi banca mi-a dat banii pe credit pe ce? Pai dacă era vreo fisură, îmi dădea banca credit?

Nu mă doare capul, sunt cumpărător de bună credință, am plătit pământul la preț mare, am plătit taxe. Am dat în jur de doua milioane de euro pe pamant. Înseamnă ca filiera lor e atat de mare încât a doborăt toate aceste instituții”, a spus Dragomir la România TV.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs