A murit medicul Andrei Carantino, primul soţ al Monicăi Anghel 

08 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică şi estetică, doctor în ştiinţe medicale, a decedat în cursul zilei de vineri, 7 mai. Medicul Andrei Carantino a fost primul soţ al Monicăi Anghel. 

A murit medicul Andrei Carantino, primul soţ al Monicăi Anghel 

Surse medicale susţin că medicul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. 

Vestea a fost anunţată de jurnalista Roxana Dima, pe pagina sa de Facebook. 

”În această dimineaţă, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăţia Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista. 

Potrivit informațiilor de pe site-ul Spitalului Bagdasar Arseni, acolo unde profesa, Andrei Mircea Carantino era născut pe 5 martie 1960 și împlinise de curând 61 de ani. Era specializat în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, arsuri și chirurgie estetică. Totodată, a fost doctor în științe medicale, abordând tema ”Considerații morfo-funcționale asupra aponevrozei palmare în maladia Dupuytren”.

Au fost căsătoriți 11 ani, dar au rămas prieteni pe viață. Monica Anghel îi datorează sănătatea fostului ei soț, iar solista a povestit, cu recunoștință, situația limită din care medicul a ajutat-o să iasă.

În trecut, Monica Anghel a apelat la o intervenție chirurgicală care a adus-o în pragul morții. Deși atunci cântărea doar 53 de kg, artista își dorea un abdomen plat, așa că a acceptat să facă o liposucție, operație care, în anii '90, nu era bine stăpânită de medici.

"Eu ştiam că trebuie să fie două incizii mici, într-o parte şi alta a abdomenului, iar când m-am trezit cu toată burta tăiată mi s-a făcut rău!", a povestit artista la emisiunea ”Dincolo de aparențe”.

Zona i se necrozase și avea dureri cumplite. Speriat, medicul ei fugit din țară. Salvarea avea să-i vină din partea doctorului Andrei Carantino, care i-a făcut o serie de operații complexe. Bărbatul i-a devenit mai apoi soț, însă deși căsnicia lor a durat 11 ani, până în 2005, Monica și Andrei au rămas prieteni pe viață. 


CLICK - Follow us on Google News