3dots.ro

Ce a făcut Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu o oră înainte să-și piardă viața

Ce a făcut Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu o oră înainte să-și piardă viața

Noi informațlii au apărut în cazul tragediei petrecute duminică după-amiază, 9 aprilie, în București, unde Alexandru a fost accidentat mortal de actrița Monica Odagiu.

Conform Antena 3 CNN, cu o oră și puțin înainte ca evenimentul rutier să aibă loc, la locul de muncă al acestuia a fost chemată o ambulanță fiindcă Alexandru consumase băuturi alcoolice și i s-a făcut rău.

Atunci când echipajul medical a ajuns la fața locului, tânărul se făcuse nevăzut. Ulterior, un coleg a ieșit în căutarea acestuia prin împrejurimi, dar tânărul a fost de negăsit.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, tânărul consuma adesea alcool.

Alexandru mai lucrase în același cazino cu ceva timp înainte, dar a hotărât să plece în străinătate pentru un trai mai bun.

Ulterior a hotărât să revină în țară și s-a reangajat la același loc de muncă.

În cadrul interviului, șeful cazinoului ar fi vrut să afle de la tânăr dacă mai consumă alcool, însă Alexandru a spus că a renunțat la alcool.

Incidentul tragic a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul tragediei. Din imagini, se vede cum tânărul care a murit în accident stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta se ridică, face câțiva pași în față, aplecat, ulterior se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, actrița încercând fără succes să-l evite.

Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

În următoarele săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs