3dots.ro

Neamț. O femeie de 60 de ani din a murit după ce a sărit dintr-o mașină care rămăsese fără frâne

Neamț. O femeie de 60 de ani din a murit după ce a sărit dintr-o mașină care rămăsese fără frâne

O femeie în vârstă de 60 ani, din localitatea Barticeşti, județul Neamț, a decedat după ce a sărit dintr-o autoutilitară încărcată cu lemne, în pădurea Ocolului Silvic Văratec, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Potrivit sursei citate, victima s-a speriat după ce autoutilitara în care se afla ar fi rămas fără frâne în zona Mănăstirii Brădiţel.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 64 ani, din Barticeşti, s-ar fi deplasat împreună cu soţia sa, în vârstă de 60 ani, din aceeaşi localitate, în pădurea aparţinând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară.

Pe drumul de întoarcere, în urma unor defecţiuni tehnice ale autoutilitarei, femeia de 60 ani s-ar fi speriat şi ar fi sărit din mers din vehiculul în cauză.

Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs