3dots.ro

Nelu Ploieşteanu a murit, după două săptămâni în stare critică la spital

Nelu Ploieşteanu a murit, după două săptămâni în stare critică la spital

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață, noaptea trecută, după ce a petrecut aproape două săptămâni în stare critică la spital.

Potrivit apropiaților, Nelu Ploieșteanu a contractat virusul în timpul unei petreceri de 8 martie.

Inițial, artistul a refuzat internarea în spital.

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui.

De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat.

A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital”, declara jurnalista Mara Bănică. 

Nelu Ploieşteanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească din România. De asemenea, a apărut în multe spectacole de revistă.

Moartea acestuia vine la scurt timp după ce s-a stins şi cântăreaţa Cornelia Catanga. Şi aceasta era infectată cu COVID, însă a ales să se trateze acasă, în loc să meargă la spital.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs