Neversea. Un spectator și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor celor de la SMURD de a-l resuscita

07 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Un voluntar SMURD a descoperit, în perimetrul festivalului, o persoană inconştientă. La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim-ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

  • Neversea. Un spectator și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor celor de la SMURD de a-l resuscita

Totul s-a petrecut în zona The Ark din incinta Neversea. Se pare că bărbatul era împreună cu soţia sa cînd s-a petrecut accidentul.

Edy Chereji, director de comunicare al festivalului, a declarat că din informațiile culese, victima avea probleme medicale, iar zilele acestea a mai acuzat dureri în piept.

”În jurul orei 21.15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană se află decedată, în perimetrul festivalului. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti.

S-au dispus măsurile specifice pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu sunt urme vizibile de violenţă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, transmite IPJ Constanţa.

Până acum, de la începutul festivalului, peste 1.000 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipelor de prim-ajutor.

SHARE