3dots.ro

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat de urgenţă pe creier

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat de urgenţă pe creier

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, ca fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Potrivit medicilor, problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când liderul trupei Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa.

Ulterior, după ce a început să îi fie afectată și vederea, a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele acestei examinări au indicat o problemă medicală gravă.

Lui Nicu Covaci i-a fost extirpată o tumoră de pe creier

Specialiştii de la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, conduşi de medicul Horia Pleş, l-au diagnosticat pe Nicu Covaci cu ”proces expansiv intracranian”.

Printr-o intervenţie care a durat mai bine de șase ore, lui Nicu Covaci i-a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din această formaţiune au fost trimise la laborator urmând ca analizele să indice dacă este de natură malignă sau benignă.

Operația a decurs bine, starea pacientului este una bună

Medicii timișoreni afirmă că intervenția chirurgicală a decurs bine, iar evoluţia stării de sănătate a lui Nicu Covaci este una bună.

Liderul Phoenix este încă intubat, în secţia ATI a Spitalului Judeţean, însă, potrivit medicilor, ar putea fi detubat în următoarele ore.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs