3dots.ro

Oradea, nuntă de baron local: tort împodobit cu bani, elicopter, şampanie de 10.000 euro şi suită de manelişti

Oradea, nuntă de baron local: tort împodobit cu bani, elicopter, şampanie de 10.000 euro şi suită de manelişti

Călin Raita, un controversat afacerist din Oradea, s-a căsătorit pentru a doua oară, la sfârşitul săptămânii, şi, totodată, şi-a botezat băiatul pe care îl are cu proaspăta soţie.

Petrecerea  de nuntă a fost organizată la una dintre cele mai scumpe şi mai mari săli de evenimente din Oradea, Armonia Venue.

Cel care a dezvăluit o parte din surprizele pregătite nuntaşilor de cei doi miri este manelistul Adi de la Vâlcea, într-un video postat de acesta pe contul de Tiktok şi ulterior şters.

Manelistul a povestit că Raita a comandat 19 șampanii, de câte 10.000 de euro bucata, că mirii au aterizat la chef cu elicopterul, dar şi că petrecerea urma să fie animată de mai mulţi manelişti celebri.

Pe lângă Adi de la Vâlcea, la petrecere au cântat şi Bogdan de la Ploieşti, Ştefan de la Bărbuleşti cu Narcis, Tzancă Uraganu și Florin Salam.

”Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta. Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 – Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă, de la 4 la 7 Salam.

Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat, a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19″, a povestit Adi de la Vâlcea pe rețeaua de socializare.

În timpul petrecerii, Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui incident: vrând să filmeze, în direct, jocul de lumini şi focul de artificii, acesta a căzut în piscina sălii de evenimente.

Pe reţelele de socializare au apărut numeroase fotografii şi clipuri video de la nunta afaceristului şi a iubitei sale, Raluca.

Cei doi miri au purtat creaţiile unor designeri români, meniu premium, şi char mai multe torturi, cel dedicat botezului fiului lor, Nicolas Yanis, fiind „decorat” cu bancnote.

Raita este patronul grupului de firme Raicris, fost preşedinte de filială politică a partidului lui Gigi Becali şi candidat la Primăria Oradei.

Fost valutist, apoi proprietar de case de schimb valutar, Călin Raita a devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, ridicând de-a lungul vremii mai multe cartiere de case şi blocuri.

Unele dintre imobile s-au dovedit, însă, cu probleme, şi afacerile sale s-au soldat dosare penale sub suspiciuni de înșelăciune și falsuri, altele cu reclamaţii legate de calitatea construcţiilor şi lipsa utilităţilor.

Afaceristul a avut şi ambiţii de politician, pregătindu-se să candideze în 2008 la Primăria Oradea cu brandul ”Superconstructorul” şi sub flamura Partidului Noua Generaţie (al lui Gigi Becali). În final, Raita a candidat independent, obţinând sub 1,3%.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs