Mireasa de la nunta cu peste 350 de invitați, din Bihor, confirmată cu coronavirus

14 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Mireasa de la nunta cu 356 de invitați, care a avut loc la sala de evenimente Opera din  Oradea, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.

Mireasa de la nunta cu peste 350 de invitați, din Bihor, confirmată cu coronavirus

Proaspăta noră a fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, farmacistă la Spitalul Municipal Gavril Curteanu din Oradea, a fost confirmată cu Covid-19,și există informații neoficiale și despre alți participanți infectați.

Ea a aflat că este infectată cu SARS- COV 2 când s-a testat pentru a pleca în luna de miere. Rezultatul mirelui a fost negativ, conform acelorași surse.

Starea tinerei, spun surse medicale, este bună. Ea a fost evaluată de medicii Spitalului Municipal Oradea, iar în prezent s-ar afla în carantină la domiciliu.

Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică, iar rezultatul va fi unul interesant în ceea ce privește răspândirea coronavirusului, având în vedere că mireasa a fost felicitată cel puțin o dată de fiecare nuntaș.

Toate cele peste 356 de persoane care au participat la nuntă urmează să intre obligatoriu în carantină. Printre aceștia s-au numărat și destule VIP-uri locale, inclusiv polițiști și magistrați, prin prisma calității oficiale pe care a avut-o socrul mare.

Evenimentul a dus și la deschiderea unui dosar penal pentru acuzații de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.


CLICK - Follow us on Google News