3dots.ro

O româncă stabilită în Germania s-a căsătorit cu ea însăși

O româncă stabilită în Germania s-a căsătorit cu ea însăși

Din articol:

Într-un act ce aparent a fost făcut pentru a vindeca trauma născută în urma unei dezamăgiri pe care a suferit-o în dragoste, o româncă stabilită în Germania a considerat că e necesar să facă public faptul că s-a căsătorit cu ea însăși….

Lavinia Lazăr are aproape 40 de ani, s-a născut în România, dar și-a făcut studiile la Berlin.Atunci când le-a definitivat, ea a decis să se stabilească în Germania., scrie tagesschau.de.

Fusese cerută în căsătorie cu șase luni în urmă. Planurile despre viitorul comun erau mărețe, s-a mutat alături de iubitul într-un apartament mai mare și intenționau să aibă copii.

Dar relația nu a mers, cei doi s-au depărțit, Lavinia suferind o mare dezamăgire care a determinat-o să facă acest pas bizar fix la data în care urma să aibă loc căsătoria.

”Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, le-a declarat Lavinia Lazăr jurnaliștilor germani.

Ea a spus ”da” în fața prietenelor sale, iar petrecerea a avut loc într-un mic local din München.

”Am spus ”da” și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, spune Lavinia.

Ea a ținut să mai precizeze că abia în acel moment a realizat în ce se bagă cu adevărat: ”un angajament total cu mine”.

Decizia de a se căsători cu ea însăși a marcat și o schimbare radicală în viața ei: a renunțat la locul de muncă pe care-l avea într-o agenție și a decis să lucreze pe cont propriu, consiliind cupluri.

Concluziile le trageți voi…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs