Oana Mareș: «De ce a fost imperios necesară apariția Andreei Esca? Da, este despre bani…»

Autor:

Data:

Istoric, lucrurile stau cam așa… În urmă cu vreo 10 zile, prin media,  mai duios ca trecerea Anastasiei, PRO TV plimba un comunicat amenințător, îngrădind degustarea știrii momentului: Andreea Esca a contractat coronavirusul.

Invocând dreptul la viață personală al angajaților săi, televiziunea din Pache Protopopescu declara pe un ton aspru că orice informație va răsufla pe această temă va fi prilej de întâlnire prin sălile de tribunal, uitând că nu abordase cu aceeași manieră deontologică o întâmplare asemănătoare petrecută la concurență. 

Și restul nu a fost tăcere, pentru că PRO a revenit asupra propriei decizii organizând ieri seară un eveniment care a captat atenția opiniei publice și în care principala sa vedetă, Andreea Esca, recunoștea faptul că ea și alții membri ai familiei sale au avut COVID-19.

Într-o bună măsură oamenii au considerat că modul în care a gestionat PRO TV situația de criză a fost unul cât se poate de firesc și că și-a construit în mod cât se poate de eficient o lovitură de imagine, grabnică aducătoare de audiență maximă.

Dar lucrurile s-ar putea să nu stea chiar așa…

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Oana Mareș propune o altă perspectivă asupra acestor întâmplări și în care Esca nu mai e regina balului, nici a exemplului public, ci doar un pion într-o campanie de albire a altor interese ce converg în jurul petrecerii de inaugurare a unui hotel de lux în stațiunea Olimp, la care PRO TV se pare că a fost partener de imagine. 

”De ce a fost imperios necesară apariția Andreei Esca , cu toate tertipurile P.R. icești, să povestească experiența sa, deși un comunicat de presă explicit ar fi fost suficient? Mai ales că soțul este intr-o stare delicată incă?

Pentru că, o investiție de 15 miloane de euro s-a trezit că asul din mâneca promovării resortului, a devenit un P.R disaster.  O afacere de asemenea amploare, care a pornit pe piață cu știrea că la deschidere a dat cadou noul coronavirus acestui icon al tv ului, nu este tocmai sortită succesului!

Așa că, toată liniștea de la inceput și până aseara, plus notificările trimise tuturor publicațiilor se traduce așa: intâi au sperat să nu răsufle informația, apoi să controleze felul in care se dă știrea și când nimic din toate astea nu a funcționt era obligatoriu să apară Andreea (IN PERSOANĂ)  cu această precizare: ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit, nu cred că este legat de acea petrecere”.

”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit, habar nu avem. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care a avut practic boala dintre noi. Nu cred că este legat de acea petrecere, pentru că până în ziua de astăzi nu mai este nimeni dintre cei care au fost acolo care să fi avut un rezultat pozitiv, pentru că foarte mulți, mai ales după ce au fost aceste discuții, s-au dus și și-au făcut testul și au ieșit negativ, deci nu cred că este vorba despre această petrecere”.

Apoi au mai venit si alte precizari, de la DSP Constanța și alte instituții…..
"Ei da și nu putea refuza să apară? o să spuneți voi. Ce le datorează ălora, o invitație la party?" In primul rand din prietenie cu Popeștii (patronii), in al doilea rând Novum a bagat bani in Pro sa mediatizeze evenimentul, așadar nu o puteau lăsa așa scăldată.

La final , după toate calculele lor, a ieșit  o situație de tip win win: popularitate, rating, avertisement către populație, scoatem resortul din rahat, lumea uita repede… Așa că au trimis echipa de filmare, au scotocit după un fotoliu de la un show matrimonial uitat prin recuzită , au pus la punct toate detaliile si rezultatul l-ați văzut aseară. 

Da, este despre bani, mereu este despre bani, dar nu in sensul in care s-au gândit mulți!”, a scris Oana Mareș pe pagina sa de Facebook

Leave a Comment