Oana Pellea: Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită

După o perioadă destul de îndelungată în care și-a ascuns activismul civic, cel cu care a contribuit la consolidarea actualului regim, Oana Pellea își asumă greșeala, afirmând că se simte trădată, mințită. 

″Îmi iubesc țară, dar nu mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România.

Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului cel mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de care domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora…De 31 de ani …de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook. 

“Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.

M-am săturat să văd oameni mărunți care se lupta penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată,epuizată.

Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât. Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust”, a continuat Oana Pellea. 

“Sper că cei care mai au energie, forță și mai ales conștiința să se lupte incontinuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranța. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României sfâșiat de hiene hulpave”, a încheiat actrița mesajul de pe Facebook.