3dots.ro

Olanda. Un român de 19 ani a condus pe contrasens pe autostradă și a ucis două surori de 12 și 14 ani, din mașină pe care a lovit-o – video

Olanda. Un român de 19 ani a condus pe contrasens pe autostradă și a ucis două surori de 12 și 14 ani, din mașină pe care a lovit-o – video

Un șofer român de 19 ani și-a pierdut viața sâmbătă seara pe o autostradă din Olanda, într-un accident teribil pe care l-a provocat chiar el, circulând pe contrasens pe autostradă, relatează Nederlandse Omroep Stichting.

Accidentul a avut loc pe A1, lângă Amersfoort, la scurtă vreme după ora 22:00. Tânărul a intrat în plin în mașina în care se afla o familie și a ucis două surori de 12 și 14 ani. Părinții celor două fete au fost grav răniți și sunt în stare gravă în spital.

Pe rețeaua socială X, fost Twitter, sunt numeroase comentarii în care alți șoferi care au circulat pe autostradă scriu că au evitat mașina care venea din sens greșit.

”Am ratat la un fir de păr acest șofer și am sunat imediat la 112, foarte trist să citesc că probabil apelul nostru a fost făcut prea târziu”, scrie Jort Laban. Un alt utilizator X a scris că oglinda i-a fost ruptă de mașina șoferului român.

”Deodată am văzut lumini strălucitoare venind în calea noastră”, scrie Ahmed Elkassas, în vârstă de 16 ani, care se afla în mașină cu tatăl său, care a reușit să evite impactul. ”M-am uitat apoi în spatele meu și am văzut mult fum pe drum, în mai puțin de cinci secunde mai târziu”.

”Conduceam, soțul meu stătea lângă mine și copiii erau în spate. L-am văzut pe șoferul care venea din sens greșit conducând pe autostradă. A condus în aceeași direcție ca noi, dar pe banda greșită. Se îndrepta spre ieșire, apoi a traversat pe banda din stânga.

Soțul meu a sunat imediat la 911, dar înainte să răspundă cineva, șoferul s-a ciocnit frontal cu cealaltă mașină. Vezi că se întâmplă, dar nu poți să înțelegi imediat. Am mers mai departe, nu poți face nimic. Atunci te gândești: ce lovitură! Foarte intens!”,  povestește o martoră a accidentului.

Mai multe persoane au acordat primul ajutor victimelor la scurt timp după accident. ”Au oferit primul ajutor cu riscul propriei vieți și nu au ezitat. Vrem să le mulțumim acelor oameni!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs