Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, confirmați cu COVID-19! Poziția Antena 1

18 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus și internat la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București seara trecută, s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu mai mulți colegi sau angajați ai Antena 1.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, confirmați cu COVID-19! Poziția Antena 1

Pe fondul relaxării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, în zona de filmare nu s-a purtat măști, iar revederea colegilor de emisiune, după o lungă perioadă, a fost una călduroasă. 

Această situație l-a transformat, se pare, pe Marcel Pavel în ”pacientul-zero” în răspândirea coronavirusului.

Surse medicale, citate de gândul.ro, dezvăluie că Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, la rândul lor concurenți la ”Te cunosc de undeva”, au fost la rândul lor infectați cu noul coronavirus.

Conform surselor citate Ozana Barabancea este internată deja la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, într-o rezervă a Secției pentru copii, întrucât nu mai erau locuri în secția destinată adulților.

Conform apropiaților, Ozana Barabancea avea o stare febrilă de vreo două săptămâni.

Contactată de reporterii gândul.ro, Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: ”Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

De asemenea, Andrei Ștefănescu nu a fost internat încă, așteaptându-se rezultatele celui de-al doilea test. 

Conform unor surse medicale, rezultatul testului Andreei Bălan a indicat că nu ar fi contractat coronavirusul. 

Monica Anghel, Jojo, prezentatorii emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, se numără de asemenea printre cei care au filmat alături de Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu.

Deocamdată nu se cunosc informații despre valoarea testelor acestora privind infecția cu noul coronavirus.

Poziția oficială Antena 1

”Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” urmează a fi realuate după perioada de carantinare.
 
În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum.

Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, s-a exprimat conducerea Antena 1, într-un comunicat de presă.

 

 

 


CLICK - Follow us on Google News