3dots.ro

Parașutist din trupele pentru operații speciale, decedat după un atac de cord la scurt timp după efectuarea unor salturi cu parașuta

Parașutist din trupele pentru operații speciale, decedat după un atac de cord la scurt timp după efectuarea unor salturi cu parașuta

Luni, 5 decembrie, maistrul militar Florin Ștreangă, din Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a suferit un atac de cord după efectuarea unor salturi cu parașuta.

”După executarea salturilor programate, maistrul militar Ştreangă Florin a suferit un atac de cord si după mai multe încercări de resuscitare a decedat.

Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate”, transmite Asociația Națională a Parașutiștilor din România Condor.

”O veste tristă pentru familia Forțelor pentru Operații Speciale din Armata României. Maistrul militar Ștreangă Florin, încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a plecat dintre noi.

Regrete fără margini pentru pierderea camaradului nostru! Suntem alături de familia grea încercată și de cei care l-au cunoscut și prețuit”, spun Veteranii Armatei României într-o postare pe Facebook. 

Și Liga Maiștrilor Militari de Marină anunță pe rețelele sociale pierderea unui camarad.

”Cu profund regret și tristețe, am primit vestea că distinsul nostru coleg și camarad, maistrul militar principal Florin Ștreangă, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un mare caracter și un bun prieten, soț și tată, a trecut la cele veșnice luni 5 decembrie.

Exprimându-ne părerea de rău pentru această pierdere, transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate și puterea de a trece peste acest moment de grea încercare”, scrie Liga Maiștrilor Militari de Marină.

Misiunile principale ale Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale sunt de asigurare a protecţiei obiectivelor din zona de responsabilitate a Forţelor Navale, dispuse la uscat, pe apă sau sub apă (nave, platforme maritime, conducte de transport gaze sau produse petroliere, cabluri pentru transportul energiei sau de comunicaţii), a canalelor navigabile şi a zonei fluviale, dar aceștia participă și la misiuni de luptă în teatrul de operații din Afganistan, alături de partenerii din NATO. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs