3dots.ro

Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba din București, înjunghiat de un client, aparent fără niciun motiv

Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba din București, înjunghiat de un client, aparent fără niciun motiv

Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat în zona fesieră, de către un client, chiar în fața localului său din zona Dorobanți din București.

Conform  unor surse apropiate anchetei, agresiunea s-a petrecut aparent fără să aibă o cauză anume, în cursul zilei de joi, 20 aprilie, în jurul orei 15.00.

Martorii, angajați ai clubului Nuba, au declarat că agresorul s-a aşezat la masă şi şi-a aşteptat victima preţ de mai bine de o oră, o oră şi jumătate și a consumat băuturi alcoolice.

În momentul în care Jean Sasu a ieșit pe ușă și s-a întors cu spatele, agresorul s-a ridicat de la masă, a scos un briceag din buzinar şi l-a înjunghiat în zona piciorului, după care a rupt-o la fugă printre case, spre un parc din apropiere.

Martorii susţin faptul că nu ar fi avut loc niciun fel de altercaţie între cei doi înainte de incident. Atât patronul, cât şi agresorul nu s-ar fi intersectat.

Angajații clubului mai afirmă că suspectul principal şi-ar fi pândit victima preţ de mai multe zile, fiind văzut în zonă şi ieri, alaltăieri.

Jean Sasu ste în continuare la spital şi, probabil, va rămâne internat cel puţin pe parcursul zilei de astăzi.

Agresorul nu a fost reținut încă și este căutat de polițiști.

”Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între două persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs