Paznicul plajei unde a fost găsită DJ Lalla: ”Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Sunt pe plaja asta o grămadă de drogați” – video

Noi detalii din ancheta privind moartea DJ Lalla. Tânăra s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok acum o lună

În continuare în ancheta deschisă în cazul morții Laurei Roșca,  alias DJ Lalla, găsită moartă pe plajă, în Mamaia Nord, există multe semne de întrebare.

Poliția i-a căutat bunurile tinerei în vârstă de 34 de ani mai bine de 48 de ore, dar ele au fost găsite de un bărbat care se plimba pe plajă și care i-a alertat pe oamenii legii, care au venit și le-au ridicat.

Este vorba despre o pereche de încălțăminte sport, telefonul și căștile. Geanta ei, cu actele de identitate și alte bunuri nu se afla pe plajă.

Blocul în care se află apartamentul unde și-a petrecut noaptea de de miercuri spre joi Laura Roșca, cu prietenul cunoscut pe TikTok, se află la aproximativ 300 de metri de plajă, în dreptul locului unde au fost găsite obiectele sale personale.

Trupul ei fără viață a fost găsit însă la alți 700 de metri distanță, pe țărm, cu față în jos, semn că s-a înecat în apropiere de mal, iar curenții i-au târât cadavrul.

Bărbatul din casa căruia a plecat spre moarte este promoter de afaceri pe TikTok. El nu a dorit să facă declarații presei spunând că este vorba de informații dintr-o anchetă în curs, dar a afirmat că atunci când a plecat, spunând că merge să vadă răsăritul, DJ Lalla era veselă și era complet îmbrăcată, nu semi-dezbrăcată așa cum a fost găsită.

Persoanele din zona nu cred în varianta înecului accidental sau a sinuciderii.

”De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A strangulat-o un drogat și a aruncat-o în apă. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea. Cine intră să înoate cu tricoul pe ea?”, a declarat paznicul plajei unde au fost găsite obiectele și unde, probabil, și-a găsit sfârșitul DJ Lalla.