3dots.ro

Pacienţi unui medic pediatru: ‘Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat’ – video

Pacienţi unui medic pediatru: ‘Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat’ – video

 Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Brăila a anunţat că s-a autosesizat în cazul unui medic pediatru care ar avea grave probleme de comportament şi igienă, după ce mama unui copil ajuns la consult la Urgențe s-a plâns pe Facebook.

Mama a relatat că că doctoriţa care i-a consultat copilul mirosea puternic a urină, avea dresurile rupte, fusta descusută şi halatul plin de mizerie, copilului chiar făcându-i-se rău și vomând. 

”De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau să fie albi, rupţi şi au devenit culoarea urinei, iar cizmele lungi erau rupte şi jupuite, fusta descusută, iar halatul plin de mizerie, la fel ca şi papucii.

Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital. Fac menţiunea că, în mod repetativ, a întrebat de dureri în gât, de burtă, a scris într-un caiet, iar eu am vrut doar să-l vadă un oftalmolog şi doream doar trimitere de la Pediatrie la UPU”, a scris pe reţeaua de socializare mama copilului, un băiat de 13 ani.

La respectiva postare s-au adăugat apoi sute de alte mărturii, care confirmă faptul că doctoriţa are probleme grave.

”Și eu am păţit-o cu această doamna doctor… am mers doar pentru o răceală şi a ajuns să mă dezbrace aproape complet şi să mă întrebe de o sută de mii de ori dacă mănânc cărniţă. Era ciudată şi-mi era frică, i-am zis mamei să nu mă lase să mă interneze.

Până la urmă am reuşit să scap doar cu o reţetă, însă când am mers la medicul de familie pentru a-i cere o părere, mi-a spus că pe reţetă erau multe antibiotice şi pastile care nu aveau treabă cu răceala mea, erau pentru alte afecţiuni. Am avut mare noroc că nu am luat imediat pastilele, că cine ştie ce mai păţeam?

Am aflat ulterior că i-a murit familia şi trăieşte în Chercea într-un garaj, are probleme psihice şi toată lumea cunoaşte situaţia, dar din lipsă de doctori o ţin pe dânsa”, a scris o altă persoană.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a precizat vineri că nu a primit nicio sesizare oficială, dar că s-a autosesizat în urma discuţiilor din spaţiul public.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs