O persoană le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul din corp, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală

O persoană s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală şi a cerut să-i fie scos vaccinul împotriva COVID-19 din corp.

Ea a spus că fusese convinsă de familie să își facă vaccinul, dar ulterior s-a răzgândit.

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, a declarat că persoana în cauză a motivat cererea prin faptul că e convinsă că odată cu introducerea serului în corp i s-ar fi implantat un cip.

”Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie.

A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul, și că vrea să-i fie scos din corp.

Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este de fapt un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon.