3dots.ro

Piatra Neamț. Adolescentă de 17 ani, găsită de familie fără viață, în cadă

Piatra Neamț. Adolescentă de 17 ani, găsită de familie fără viață, în cadă

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Piatra Neamț, a fost găsită fără viață în baia din locuința sa, în cadă, luni seară, 2 octombrie 2023.

Fata, elevă a Liceului Teologic Ortodox ”Sfânta Parascheva” Agapia, locuia cu bunica ei într-o casă din cartierul Gara Veche din Piatra Neamț.

Familia a apelat la 112, echipajul medical care a sosit la fața locului, a găsit-o pe adolescentă în stop cardio-respirator, dar, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse pentru a o resuscita, nu au mai putut-o salva.

Polițiștii criminaliști au fost chemați imediat și au deschis o anchetă pentru a elucida această moarte suspectă.

Sunt luate în calcul mai multe variante, astfel că anchetatorii vor să stabilească dacă decesul s-a produs prin înec sau din alte cauze şi dacă a fost vorba despre un accident sau despre un gest necugetat. Pe de altă parte, poliţiştii spun că nu există suspiciunea de crimă.

Adolescenta provenea dintr-o familie în care părinții sunt despărțiți, iar tatăl său, care muncește în Italia, revenise acasă săptămâna trecută. Din dorința de a petrece mai mult timp cu tatăl ei, fata solicitase permisiunea seminarului de a face naveta.

Conducerea Inspectoratului Școlar Neamț a fost anunțată. ”Un coleg al elevei m-a anunțat aseară, târziu, despre această tragedie. Nu cunosc dacă este sinucidere, am foarte puține informații, mai ales că este și o anchetă în desfășurare. Dar din ce am vorbit cu doamna director al Liceului Teologic Agapia, fata era o elevă bună și de săptămâna trecută făcea naveta de la Agapia, la locuința din Piatra Neamț, din motive personale”, a declarat Florentina Luca-Moise, inspector școlar general al județului Neamț.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs