Piatra-Neamţ. O femeie a născut în toaleta unui magazin alimentar. La a cincea naștere, femeia spune că nu ştia că este însărcinată

Piatra-Neamţ. O femeie a născut în toaleta unui magazin alimentar. La a cincea naștere spune că nu ştia că este însărcinată

Incident neobişnuit la Piatra-Neamţ: o femeie în vârstă de 33 de ani a născut în toaleta unui magazin alimentar, iar la sosirea cadrelor medicale a declarat că nu ştia că este însărcinată.

„A născut singură în toaleta ‘Cherhana Precista’. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber.

Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj.

Sarcina nu era luată în evidenţă. Pacienta susţine că nu ştia că este însărcinată. A născut  un copil de sex masculin, de aproximativ 3 kilograme”, au declarat reprezentanţi ai SAJ Neamţ.

Pacienta şi nou-născutul au fost preluaţi de un echipaj cu medic şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, secţia Obstetrică-Ginecologie.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Neamț, atât femeia, care are 33 de ani și se află la a cincea naștere, cât și bebelușul se sunt într-o stare de sănătate bună.