3dots.ro

Romina Gingașu și soțul său, Piero Ferrari, s-au plimbat prin București în propriul lor autoturism Dacia – video

Romina Gingașu și soțul său, Piero Ferrari, s-au plimbat prin București în propriul lor autoturism Dacia – video

În ciuda faptului că este soția unuia dintre proprietarii exclusivistei companii Ferrari, Romina Gingașu mărturisește că alături de Piero Ferrari încearcă să se comporte ca o familie normală, în ciuda bogăției și a diferenței de vârstă notablile dintre ei, de 47 de ani.

După o relație care a durat câțiva ani buni, cei doi s-au căsătorit în vara lui 2021, în cadrul unei ceremonii fastuoase, deloc reprezentative pentru un cuplu normal, ce a avut loc pe insula Capri, la restaurantul Canzone del Mare, celebru în toată lumea pentru belvederea pe care o oferă clienților săi.

În urmă cu câteva luni, într-un interviu, Ramona Gingașu mărturisea că mediul cazon în care și-a făcut studiile, la Academia Militară și cel în care a activat profesional au făcut-o să aleagă drept soț un bărbat mai în vârstă decât ea și că această căsnicie i-a deschis ochii către o lume la care nici nu visa.

”L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’… Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp.

Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Romina Gingașu în urmă cu câteva luni.

Romina Gingașu mărturisește că soțului său îi place România, unde sunt o prezență constantă, unde au investit în domeniul imobiliar, și că, surpriză, și-au cumpărat chiar și un autoturism Dacia pentru a călători prin țară.

”Vine în fiecare lună. Îi place, avem prieteni. România este diferită de Italia, are un stil de viață frumos și ne place să venim pentru câteva zile.

Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin, mergem spre lumea reală. Da, ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună eram cu Piero cu ea și i-a plăcut. Ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a declarat Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs