O pisică gestantă a venit singură la ușa unui spital veterinar, pentru a cere ajutor – video

O pisică gestantă a venit singură la ușa unui spital veterinar, pentru a cere ajutor să fete - video

La spitalulul veterinar Arcadia Vet din Iași s-a petrecut un eveniment neașteptat, care demonstrează că, în ciuda reținerilor pe care le manifestăm, animalele sunt mult mai inteligente: o pisică gestantă a venit la ușa clinicii pentru a cere ajutor!

Pe înregistrările camerelor de supraveghere ale clinicii veterinare apare, la un moment dat, o pisică de culoare albă care se îndreaptă cu pași fermi spre intrarea pacienților, unde începe să miaune, încercând să atragă atenția cadrelor medicale.

Ulterior, sub observația veterinarilor, pisica a fătat patru pui sănătoși.

Dr. Mădălina Stanciu, medic veterinar la Arcadia Vet, a declarat că întâmplarea, prima de acest gen petrecută la spital, a surprins în mod plăcut întreaga echipă.

”Spitalul având program non-stop, medicii de gardă au început să audă în jurul orei 1:00 un mieunat puternic la ușă. Au găsit această pisicuță, care a intrat în spital și la interval de câteva minute, să zic jumătate de oră, a fătat. Doi motănei și două pisicuțe. A

fost un moment emoționant. Inițial am crezut că a adus cineva pisicuța, mămica cea deșteaptă, dar uitându-ne pe camere am descoperit că pur și simplu a venit singură.

Nu ni s-a mai întâmplat până acum, și cumva ne întărește ideea asta că suntem importanți chiar și pentru animăluțele care vin singure, fără stăpân. Avem filmarea în care se vede cum ea merge și încearcă ușa de la spital, se așază în față și miaună”, a declarat medicul pentru Ziarul de Iași.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories