3dots.ro

Piteşti. Poliţist local, băgat în comă de un tânăr căruia i s-a atras atenţia că a spart o sticlă pe stradă

Piteşti. Poliţist local, băgat în comă de un tânăr căruia i s-a atras atenţia că a spart o sticlă pe stradă

Un poliţist local din Piteşti se află în stare de comă, la spital, după ce a fost lovit de un tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare, anunţă primăria Piteşti într-un comunicat.

„C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public.

Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, se arată în comunicatul primăriei.

Potrivit sursei citate, poliţistul este în stare foarte gravă şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

„În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a poliţistului local şi suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea noastră şi vă îndemnăm să le arătaţi sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită”, mai transmite Primăriei Piteşti.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs