3dots.ro

Cel mai bogat poliţist rutier din Bucureşti şi-a bătut soţia şi a fost dată afară din casă

Cel mai bogat poliţist rutier din Bucureşti şi-a bătut soţia şi a fost dată afară din casă

Polițistul Marius Maghiari a fost evacuat din vila din Băneasa în care locuia alături de soția lui, după ce a fost acuzat de violență în familie. El a fost dus la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri, iar împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Marius Maghiari, fost șef în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră din Bucureşti, este cunoscut publicului în urma informațiilor apărute în spaţiul public cum că locuiește într-o vilă, în cartierul Băneasa și deţine un hotel de lux în zona de nord a Bucureștiului, deşi în declaraţia sa de avere aceste proprietăți nu apar, potrivit gandul.ro.

La sfârșitul lunii trecute, soţia lui Marius Maghiari a sunat la 112 şi a anunţat că soţul său a bătut-o.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 30 martie, când fostul polițist ar fi apucat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și i-ar fi provocat soției sale răni la nivelul feței.

”La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc iminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a comunicat Poliția Capitalei.

Femeia a depus în instanță o cerere de emitere a unui ordin de protecție, pe numele soţului ei, care poate fi aplicat pe o perioadă de cel mult șase luni, judecata urmând să aibă loc în 18 aprilie.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs