Cluj. Poliţist acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri.Țipetele ei nu au fost auzite din cauza muzicii

Un polițist din cadrul IPJ Cluj este acuzat că vineri, la o petrecere, pe fondul consumului de alcool, ar fi obligat o femeie să întrețină relații sexuale cu el.

Totul s-a întâmplat vineri noaptea, la o petrecere organizată la o cabană din judeţ.

Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra respectivă a mers să se odihnească într-o altă încăpere. la un moment dat agentul de la Poliţia Rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o.

În cele din urmă, tânăra a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii.

Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă. 

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă, a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajutau femeile în vârstă să traverseze strada.  

Deşi bărbatul a fost trimis după gratii, şefii agentului şi Inspectoratului de Poliţie continuă să menţină tăcerea cu privire la caz, refuză să îl recunoască sau măcar să dezaprobe un astfel de comportament din partea colegului lor.