Sindicatul Europol: «Realitatea din spatele imaginilor scandaloase care au devenit virale» - video

09 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Scena surprinsă miercuri seara în București, în care un polițist se manifestă agresiv lovind o persoană cu pumnul de mai multe ori, a împărțit privitorii în două tabere, fiecare dintre ele susținându-și vehement punctul de vedere. 

Sindicatul Europol: «Realitatea din spatele imaginilor scandaloase care au devenit virale» - video

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au  anunţat că lucrătorul Ministerului Afacerilor Interne este cercetat pentru comportamentul său.

Sindicatul Europol ia apărarea oamenilor legii prezentând derularea faptelor care au stat la baza scandalului și au provocat reacția violentă a polițistului.

”Azi noapte, o patrulă de ordine publică opreşte 2 persoane pentru a verifica motivul prezenţei lor pe stradă. Bărbaţii, aflaţi în stare de ebrietate încep să îi înjure pe poliţişti, le spun cum "fac ceva pe ordonanţele militare" şi îi trimit pe poliţişti...la origini.

Sunt somaţi să înceteze şi să se legitimeze, aceştia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe poliţist în faţă şi încearcă să îl lovească rupându-i epoleţii.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat şi îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feţei pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin staţia de emisie recepţie.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcăie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuţi fiind, înjurau şi micţionau pe Politie, poliţişti şi pe lege...

P.S. Ambele persoane au fost sancţionate pentru refuz de legitimare şi nerespectarea restricţiilor de circulaţie. Bărbatul care a scuipat poliţistul nu se află în evidenţele DSP şi nu s-au impus măsuri de izolare”.  


CLICK - Follow us on Google News