3dots.ro

Dosar penal pentru polițiștii care l-au oprit în trafic pe procurorul Horodniceanu

Dosar penal pentru polițiștii care l-au oprit în trafic pe procurorul Horodniceanu

Cei doi polițiști care l-au oprit în trafic pe procurorul Daniel Horodniceanu s-au ales cu dosar penal. Ei sunt acuzați de abuz în serviciu și divulgare de secrete de serviciu.

Daniel Horodniceau a fost șef al DIICOT, iar acum vicepreședinte al CSM. El a fost oprit în trafic pentru viteză, pe raza comunei Schitu Duca după ce ar fi depășit fără semnal mașina agenților de poliție.

Procurorul s-a înfuriat, însă, atunci când cei doi au spus că nu îl cunosc și a avut un comportament intimidant.

Polițiștii au fost audiați la Parchet pentru abuz în serviciu și divulgare de secrete de serviciu, după cum arată Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

”GRAV! Cu un ministru de interne plagiator și mincinos, susținut de un președinte care promitea o Românie educată, doi polițiști au oprit în trafic o mașină.

Doar că la volanul acesteia nu se afla un conducător auto, așa cum ar fi normal, ci era dl Horodniceanu însuși, zeul suprem care ar fi trebuit recunoscut de către orice muritor de rând, cu atât mai mult de către un polițist.

După ce a făcut un tam-tam de trei lei, în totală neconcordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă, procurorul Horodniceanu este anchetat intern.

Partea gravă acum urmează. Nu tot intern, ci în cadrul unui dosar penal, au fost chemați azi cei doi polițiști la parchet, unde au fost audiați cu prvire la infracțiunile de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.

Dacă nu luăm atitudine acum, atunci să nu vă mirați când ne vom întoarce la vechile metehne, când legea era doar pentru oamenii de rând.

Pentru că nu văd de ce un polițist și-ar mai risca serviciul și ar mai risca să fie anchetat, când ar putea foarte ușor să amendeze câțiva fraieri și ar trece cu vederea abaterile comise de horodniceni d-ăștia care se cred mici Dumnezei pe pământ.

În altă ordine de idei, mă întreb de ce acest Horodniceanu nu a fost încă exclus din magistratură și îi promit pe această cale că voi sta cu ochii pe acest caz și voi scrie tot ce se va întâmpla”, a scris Marian Godină pe pagina sa.

Godină a revenit ulterior cu informații conform cărora ce doi agenți de poliție au rămas fără telefoanele mobile.

”Polițiștii care și-au permis să-l oprească în trafic pe Horodniceanu au rămas azi fără telefoane. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași a dispus astăzi ridicarea telefoanelor polițiștilor în vederea percheziției informatice.

Tot circul ăsta e pe bani publici.

Horodniceanu așteaptă liniștit să fie cercetat disciplinar de colegii dumnealui și încasează în continuare salariu de procuror. Tot din bani publici”, a mai scris Marian Godină.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs