3dots.ro

Cum sunt întâmpinați pompierii români care luptă cu incendiile din Grecia: ”Piele de găină când vedem aceste imagini!” – video

Cum sunt întâmpinați pompierii români care luptă cu incendiile din Grecia: ”Piele de găină când vedem aceste imagini!” – video

Pompierii români care se află în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetație sunt primiți cu aplauze de cei care participă la acțiunile de salvare.

”«Piele de găină» când vedem aceste imagini!

Aplauze la «scenă deschisă», mulțumiri și mâini la inimă…

Așa sunt întâmpinați pompierii noștri în Grecia.

Pentru că sunt buni…

Pentru că sunt profesioniști…

Pentru că sunt adevărați salvatori!

Mândri de voi!

Mândri de ceea ce faceți!”, comunică Ministerul Afacerilor Interne, într-o postare publicată pe pagina de Facebook a instituției.

Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, le-a mulțumit luni pompierilor români care sunt în acțiune pe insula Rodos, puternic afectată de incendii de vegetație.

”Le suntem recunoscători pompierilor români, 130 de bărbaţi şi femei acţionând pe teren cu 25 de autospeciale pentru stingerea incendiilor, luptând neobosiţi în prima linie a incendiilor de pădure. România, ai recunoştinţa noastră!”, a afirmat premierul elen, conform unui comunicat al al Ambasadei Greciei de la Bucureşti.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs