Pentru că afară era prea frig, a tăiat porcul în casă, iar vecinii au chemat poliția, crezând că este vorba despre o crimă

Poveste de iarnă din România…

Un grup de vecini extrem de vigilent a apelat la 112 crezând că vecinii lor sunt pe cale de a comite o crimă, dar, de fapt, ei sacrificau porcul, în propria casă.

Pentru că afară era prea frig, un bărbat din localitatea Holbav, județul Brașov, a luat decizia să sacrifice porcul în propria casă.

Stimulat de câteva pahare de tărie date rapid peste cap, omul a scos porcul din coteț și l-a băgat în locuință, unde a început să ”îl pregătească” pentru sărbători. 

Alertați de zgomot și neștiind ce se întâmplă în casa proprietarului care tranșa porcul de zor, vecinii au dat buzna să vadă ce se întâmplă.

Când și-au văzut vecinul plin de sânge și cu cuțitul în mână în pragul ușii, au crezut că au devenit martorii unei crime în desfășurare și au rupt-o la fugă și au sunat la 112.

Polițiștii s-au prezentat în mare grabă la adresa indicată, unde au constatat că nu este nici urmă de crimă, și că este vorba doar un creștin în plin proces de sacrificare a porcului de sărbători….